IT- en software-vertalingen

Vertaling van software, IT en nieuwe technologie

De vertaling van software, IT en nieuwe technologie vraagt om de expertise van een specialist. IT-vertalingen moeten 100% correct zijn. Immers, de kleinste fout heeft al snel grote gevolgen. Daarbij heeft de IT-branche een duidelijk internationaal karakter, waarbij het Engels een belangrijke rol speelt. Ogenschijnlijk maakt dit het vertaalwerk misschien makkelijker, maar alleen een gespecialiseerde IT-vertaler weet welke woorden moeten worden vertaald en welke niet. En dan zijn er ook nog Engelse termen die weliswaar in de plaatselijke taal worden gebruikt, maar net iets anders worden geschreven!

Wij leveren hoogwaardige IT-vertalingen voor allerlei sectoren. BeTranslated heeft uitgebreide ervaring met de vertaling van softwarestrings, HTML-pagina’s, IT-oplossingen, netwerken, interfaces, help-bestanden, gebruikershandleidingen en -aanwijzingen, handboeken, technische documentatie, informatiebladen, productinformatie, veiligheidsaanwijzingen, opleidingsdocumentatie, app-vertalingen, softwaredocumentatie en -handboeken, online games en meer.

Gespecialiseerde projectmanagers voor IT-vertalingen

Onze kundige projectmanagers dragen geregeld bij aan de geslaagde vertaling van uw IT-content. We weten namelijk uit ervaring dat een document vaak wordt gebruikt als basis voor nieuwe versies of aanvullende teksten. Door uw versies slim te beheren, zorgen we voor consistentie in uw inhoud en stijl.

n

Betrouwbare IT- en softwarevertaling

Bij een software-update is er uiteraard geen noodzaak om de integrale tekst opnieuw te vertalen; dit vraagt dus om vertaaldiensten op maat. Wij bieden niet alleen hoogwaardige en efficiënte service, maar hebben ook financieel aantrekkelijke oplossingen voor onze vaste klanten.

Ervaren IT-vertalers

Wij selecteren alleen de beste vertalers voor de informatie- en communicatietechnologie, en al onze taalexperts zijn ervaren in de IT-branche. We zetten altijd dezelfde vertalers in voor een klant, wat zorgt voor een consistente terminologie in opeenvolgende projecten.

Neem contact op met ons professionele vertaalbureau voor een correcte en efficiënte vertaling van al uw projecten van en naar het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en andere talen.

Dit is een greep uit de IT-vertalingen die we regelmatig verzorgen voor onze klanten:

Software- en hardwaredocumentatie: gebruiksaanwijzingen, installatiehandleidingen, trainingkits, intranet- en extranetcontent

Gebruikersinterfaces (UX/UI) en scenario's voor gebruikersacceptatietests (UAT)

FAQ's voor telecommunicatiebedrijven

Aanbestedingen en aanbestedingsspecificaties van IT- en telecommunicatieprojecten

Applicaties en gebruiksaanwijzingen voor oplossingen voor cloudcomputing en beveiligingssoftware (VPN-, firewall-, en antivirussoftware)

Online games

Persberichten over informatietechnologie

MEEST POPULAIRE TALEN

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Onze belangrijkste specialisaties

Techniek & bouwkunde

Voor technische vertalingen is zowel talenkennis als grondige kennis van het vakgebied en de betreffende markt vereist.

Marketing & toerisme

Een goede marketingvertaler weet uw lezers op zo'n manier te prikkelen dat zij actie ondernemen – en u uw zakelijke doelstellingen behaalt.

Zakelijk & financieel

Onze ervaren vertalers kennen de ins en outs van alle zakelijke en financiële documenten die horen bij het internationale zakenleven.

IT & nieuwe technologie

Onze vertalers volgen enthousiast de innovaties en ontwikkelingen in deze dynamische sectoren.