Professionele vertaaldiensten

Waarom BeTranslated voor uw zakelijke vertalingen?

Al onze vertalers werken van thuis uit, zodat we geen kosten maken voor luxueuze kantoren, bedrijfswagens of andere hoge overhead. Omdat we dit aanzienlijke voordeel direct delen met onze klanten, kunnen we professionele vertaaldiensten aanbieden voor betaalbare tarieven. BeTranslated werkt alleen met professionele vertalers. Een van onze vertegenwoordigers wordt uw contactpersoon, die het beheer heeft over uw gehele project.

Waarom ons vertaalbureau?

BeTranslated
Flexibiliteit

Omdat onze freelancers gehuisvest zijn in vele landen en meerdere tijdszones, kunnen we bij grote vertaalprojecten kiezen voor een teamaanpak waarbij ‘dag en nacht’ wordt gewerkt.

BeTranslated
Responsiviteit

BeTranslated garandeert u een snelle reactie op uw verzoeken en vragen. Zodra we het eens zijn over de voorwaarden, gaat ons ervaren team aan de slag met de vertaling van uw documenten.

BeTranslated
Professionaliteit

Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals – zonder uitzondering! Ze hebben jarenlange ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

BeTranslated
Referenties

Onze cliënten zijn actief in allerlei sectoren en we werken zowel voor het mkb als voor grote multinationals. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

De werkwijze van BeTranslated:

U verstuurt uw offerteaanvraag voor een vertaling
Na verzending van een bevestiging van ontvangst, neemt een van onze regionale managers contact met u op om uw behoeften tot in detail door te spreken.
U ontvangt binnen acht uur een reactie
Onze klanten zijn vaak verrast door onze snelle respons. Het komt regelmatig voor dat we minuten na ontvangst van uw aanvraagformulier contact opnemen.
Vervolgens selecteren we de vertaler die het best past bij uw opdracht
Dit doen we op basis van de door u gegeven informatie. Zo nodig bieden we u ook technische ondersteuning.
U ontvangt uw vertaalde documenten of bestanden voor de afgesproken deadline

In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.

Vervolgens bespreken we de vertaling met u
We willen zeker weten dat alles naar wens is.
Als u tevreden bent, verzenden we u de factuur

Als u feedback heeft, maken we de nodige wijzigingen.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

aspen aerogels
BeTranslated
eurotunnel
noosphere
cemex
ifab
keplerk
icj
brandwatch
Malaria Consortium
impact
barbados