BeTranslated: van alle talen thuis

Vertrouw op BeTranslated voor teksten in alle talen

Als meertalig vertaalbureau verzorgt BeTranslated teksten in alle grote Europese en internationale talen. U kunt bij ons terecht voor vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Noors, Zweeds, Deens, Arabisch en Russisch. Maar we werken ook in de overige Scandinavische en Oost-Europese talen en in verschillende Aziatische talen.

Behoefte aan teksten in meerdere talen?

Vertalingen van en naar de belangrijkste Europese talen
Als echte Europeanen zijn we trots op onze jarenlange ervaring met het vertalen van documenten, websites en marketingmateriaal voor alle grote Europese markten. Ongeacht uw sector – van techniek tot toerisme en van IT tot financieel – met ons ruime aanbod vindt u altijd een vertaaldienst die past bij uw budget en behoeften. We specialiseren in B2B-vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans Duits, Italiaans, Spaans en meer. Ontdek vandaag nog hoe we uw content vertalen!
Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa
Wij zijn altijd grensverleggend en breiden ons talenaanbod continu uit, zodat we u nóg beter kunnen helpen. Ons team van gekwalificeerde freelancers verzorgt voor u vertalingen van en naar het Chinees, Koreaans, Japans en andere Aziatische talen. Natuurlijk weten we hoe belangrijk de markten in het Midden-Oosten en in Noord- en Oost-Europa zijn, dus ook in die talen staan we voor u klaar. Verder verzorgen we met liefde teksten in het Arabisch en Russisch.

Een ruim aanbod van meertalige vertaal- en lokalisatiediensten

i
Grote meertalige projecten
Onze toegewijde projectmanagers houden wel van een uitdaging. Ze beheren regelmatig grote projecten met tot wel 25 talen! We verzorgen uw project tot in de puntjes. Daarbij selecteren we de juiste vertalers voor het vakgebied en de talencombinatie, en houden de communicatielijnen continu open om u de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Bespaar tijd en geld door een online vertaalbureau in te schakelen. U stuurt ons de documenten en wij doen de rest. Vraag nu een gratis offerte aan – zonder verplichting!!
Uw team moedertaalexperts staat voor u klaar
We werken voor verschillende branches, met inbegrip van marketing, landbouw, logistiek, bouw en de juridische sector. Onze professionele vertalers zijn gespecialiseerd in minimaal een van deze sectoren, en staan klaar om een correcte vertaling in uw doeltaal te verzorgen. Open nieuwe deuren voor uw bedrijf en versterk uw internationale reputatie met een professioneel vertaalbureau. Neem contact op met het team van BeTranslated voor meer informatie over onze diensten en tarieven!

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Onze voornaamste specialisaties