Technisch vertaalbureau

Professionele vertaalservices voor techniek en bouwkunde

Onze technische vertalers staan klaar om u te helpen met de vertaling van uw industriële, technische en bouwkundige documenten. U kunt vertrouwen op een ervaren team van vertalers die onder meer zijn gespecialiseerd in milieustudies, technische gebruikershandleidingen, documenten voor civiele techniek en planning, adviezen, ontwerpen, contracten, offertes, aanbestedingen, projectomschrijvingen, technische documentatie en handboeken, gebruiksaanwijzingen, informatiebladen, productinformatie, veiligheidsaanwijzingen en opleidingsdocumenten.

Professionele bouwkundige vertalers

Dit is een sector met een overvloed aan vereiste documentatie. Onze gespecialiseerde vertalers hebben ervaring in de vertaling van onder meer deze documenten:

Documentatie voor leveranciers en fabrikanten van bouwmateriaal, vloerbedekking, dakbedekking en isolatiemateriaal; sanitair, houtwerk, keukens, badkamers, verwarming, koeling en ventilatie (HVAC); elektrische apparatuur en domotica; en het hele gamma van afwerkingsmaterialen, waaronder, verf, textiel, wandbekleding, enz.

i

Documenten van en voor projectontwikkelaars en commerciële documenten voor potentiële kopers en investeerders.

Uiteraard speelt omgevingsveiligheid een grote rol in de bouwsector. Onze kundige vertalers zijn volledig op de hoogte van de geldende normen en de correcte terminologie, zowel in de brontaal als in de doeltaal.

De technische vertalers van BeTranslated zijn onder meer gespecialiseerd in de volgende gebieden:

Vertaling van technische specificaties
Vertaling van handleidingen voor werktuigmachines
Vertaling van handleidingen, instructies en veiligheidsnormen
Vertaling van technische opleidingsprogramma's, lessen en opleidingsbrochures
l
Vertaling van aanbestedingen en indieningen van offertes, technische rapporten en onderzoeksrapporten
Vertaling van documentatie over de installatie, het gebruik en het onderhoud van technische installaties
Vertaling van milieueffectrapportages voor de aanleg van pijpleidingen, mijnen, raffinaderijen en openbare gebouwen
Technische vertalers met praktijkkennis

Ons team van technische vertalers staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften. Onze teamleden hebben allemaal een technische opleiding en achtergrond en scholen zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen.
Neem nu contact op met ons vertaalbureau en laat ons de zorg overnemen voor uw vertaalprojecten van en naar het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en andere talen.

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties