Vertaalbureau Engels

Uw Engelse vertalingen: BeTranslated is uw vertrouwde partner

Aanvragen voor vertaling van en naar het Engels zijn dagelijkse kost voor BeTranslated. We vertalen regelmatig vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook naar andere wereldtalen zoals het Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Chinees, Japans en meer. Door onze dienstverlening toe te spitsen op veelgevraagde talenparen, kunnen we binnen een korte termijn hoogwaardige Engelse vertalingen leveren.

Waarom documenten vertalen naar het Engels?

z
Bereik een publiek van 380 miljoen+ mensen

Engels is de moedertaal van meer dan 380 miljoen mensen en is wereldwijd de tweede taal van een miljard mensen. Na het Chinees en Hindi is Engels de derde taal met de meeste moedertaalsprekers. Vertaling van uw website naar de voertaal van de zakenwereld, de reisindustrie en internationale relaties is essentieel – waar uw bedrijf zich ook bevindt.

Engels wordt op elk continent gesproken
Het Engels is de belangrijkste taal in de Verenigde Staten en de officiële taal van Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de meeste landen van de Gemenebest.
Het is niet alleen de meestgesproken tweede taal van de wereld, Engels is ook de voertaal van het internet en de technologie.
Vertaal uw webshop en bereik een internationaal publiek

De economische relaties tussen Noord-Amerika en de EU zijn solide. Engelssprekende landen blijven een hoofdrol spelen op de wereldwijde markten en in de financiële wereld.
De VS en Canada importeren grote hoeveelheden machines, auto’s en consumentengoederen; hier ligt dus een enorme markt in het verschiet.

Engels is de meestgebruikte internationale taal

Het Engels is de meestgesproken en op een na meest gestudeerde vreemde taal ter wereld. Met de vergaande invloed van de Engelse taal in de wereld van film en tv, gaming, muziek, internationaal nieuws, wetenschap en techniek, sociale media en het internet in het algemeen, is het Engels voor velen een standaard tweede taal. Door uw website te vertalen naar het Engels, kunnen mensen overal ter wereld zien wat u wilt delen.

Onze voornaamste specialisaties

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.