Vertaaltarieven

Meest populaire talen

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Wat is de prijs van een vertaling?

BeTranslated verzorgt vertalingen tegen een redelijk tarief. De kostprijs van een vertaling wordt mede bepaald door het aantal woorden in uw document (de zogenaamde ‘brontekst’), uw deadline, het onderwerp en de tijd van het jaar.

Onze prijzen per woord liggen tussen de € 0,10 en € 0,16. Voor de meeste projecten van meer dan 2000 woorden rekenen we € 0,12/woord.

Misschien komt u goedkopere aanbieders tegen, maar leveren die dezelfde kwaliteit? Goedkoop is vaak duurkoop. Onze ervaren vertalers leveren u echt waar voor uw geld.

Om een betrouwbare en nauwkeurige offerte te kunnen opstellen, vragen we u ons zoveel mogelijk informatie te geven over uw vereisten (deadline, bron- en doeltaal, bestandsindeling van uw documenten en natuurlijk de te vertalen tekst zelf).

Vertaaltarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren. De lengte van de te vertalen tekst (berekend in het aantal woorden) en de betreffende talen zijn daarbij het meest bepalend.

Naast deze variabelen hangt de prijs van een vertaling ook sterk samen met het onderwerp. De tarieven van ons vertaalbureau stijgen naarmate een tekst technischer is en meer precieze terminologie vereist. U kunt zich waarschijnlijk voorstellen dat de vertaling van een artikel over de exploitatie van kernreactoren duurder is dan die van een brochure met de beste restaurants in Amsterdam.

Betaling

We hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Onze standaard betalingsmethode is directe bankoverschrijving. Op basis hiervan berekenen we de tarieven in onze offerte.
\

Bankoverschrijving

\

PayPal

\

Wise (voorheen TransferWise)

\

Skrill

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties