Aantrekkelijke vertalingen voor de reisindustrie

Voor de vertaling van commerciële teksten heeft u een professionele vertaler nodig die het taalgebruik en de toon van de originele tekst goed weet om te zetten. Uw vertaling moet goed leesbaar, correct en effectief zijn. We ondersteunen uw zoektocht naar nieuwe klanten met vertalingen waarvan de toon en het taalgebruik zijn afgestemd op uw doelgroep.

De beste vertalingen worden verzorgd door gespecialiseerde vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Dit is een strikte vereiste voor vertalers van BeTranslated; we willen immers dat uw boodschap helder gecommuniceerd wordt.

Reizigers in het buitenland lezen meestal het liefst reisinformatie in hun eigen taal. Met de professionele vertaaldiensten van BeTranslated kunt u probleemloos zorgen voor mensen uit de hele wereld.

Neem contact op met BeTranslated

Wij zorgen voor de vertaling van onder meer:

Toeristische websites van reisbureaus
Beschrijvingen van reisbestemmingen of diensten voor toeristen
Toeristische brochures, catalogussen en reisgidsen
Presentaties en beschrijvingen van vakantiehuisjes, campings, pensions en hotels
Menu’s van sterrenrestaurants, pensions en alles wat daar tussen zit
Informatie bij tentoonstellingen, mededelingen, bewegwijzering en bordjes voor museums en culturele evenementen (expo’s, vakbeurzen, enz.)
Beschrijvingen van voorstellingen, entertainment en culturele activiteiten

MEEST POPULAIRE TALEN

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Onze voornaamste specialisaties

Techniek & bouwkunde

Voor technische vertalingen is zowel talenkennis als grondige kennis van het vakgebied en de betreffende markt vereist.

Marketing & toerisme

Een goede marketingvertaler weet uw lezers op zo'n manier te prikkelen dat zij actie ondernemen – en u uw zakelijke doelstellingen behaalt.

Zakelijk & financieel

Onze ervaren vertalers kennen de ins en outs van alle zakelijke en financiële documenten die horen bij het internationale zakenleven.

IT & nieuwe technologie

Onze vertalers volgen enthousiast de innovaties en ontwikkelingen in deze dynamische sectoren.