Documenten vertalen

Vertaaldiensten voor het mkb, multinationals en grote organisaties

Voor vertaling van documenten bent u bij ons aan het juiste adres. BeTranslated is gespecialiseerd in B2B-vertalingen. We vertalen teksten voor het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen en internationale organisaties. Ons uitgebreide netwerk met ervaren vertalers kan vrijwel elk zakelijk document vertalen: van interne en externe memo’s, e-mails en brieven tot ondernemingsplannen, aandeelhoudersrapporten en -presentaties, cv’s, leningaanvragen, aankooporders, marketingplannen, haalbaarheidsstudies, whitepapers, facturen en samenvattingen.

Waarom ons vertaalbureau?

BeTranslated
Flexibiliteit

Omdat we werken met freelancers over de hele wereld en in verschillende tijdszones, kunnen we voor grote, tijdgevoelige documenten op allerlei vakgebieden onze teamaanpak inzetten, waarbij ‘dag en nacht’ wordt vertaald.

We doen altijd het maximale om de afgesproken deadline te halen, waarbij we zorgen voor een onbetwistbare kwaliteit in de door u gewenste bestandsindeling.

BeTranslated
Responsiviteit

Uw aanvraag voor een offerte voor een vertaling wordt binnen enkele uren verwerkt – altijd. Eerst krijgt u een bevestiging van ontvangst, waarna we binnen acht uur contact opnemen voor meer informatie.

Zodra we het eens zijn over de voorwaarden en u een ondertekend opdrachtformulier heeft opgestuurd, gaan onze taalexperts direct aan de slag met de vertaling van uw documenten.

BeTranslated
Professionaliteit

We werken exclusief met professionele, gespecialiseerde vertalers met vele jaren ervaring. Ons strikte selectieproces garandeert dat alleen de meest competente vertalers werken aan uw documenten.

Met ons team van vertaalexperts en de technologie die ons ter beschikking staat, kunnen we vertalingen leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

BeTranslated
Referenties

We werken al vele jaren met kleine bedrijven, grote bedrijven en multinationals die ons graag de vertaling van hun financiële, juridische en zakelijke documenten toevertrouwen.

We vertalen regelmatig zakelijke content naar wereldtalen zoals het Engels, Frans, Duits, Russisch en Portugees. Bezoek voor meer informatie over onze klanten onze pagina met referenties.

Belangrijk voor u

N

We werken voornamelijk voor het bedrijfsleven en commerciële organisaties, en veel minder voor particulieren.

N

Onze kwaliteitsvertalingen worden verzorgd door professionals die deskundig zijn in de bron- en doeltaal, en in het betreffende onderwerp. 

N

We werken exclusief met experts die naar hun moedertaal vertalen.

N

We werken flexibel en efficiënt, en leveren maatwerk dat voldoet aan uw vereisten.

De werkwijze van BeTranslated:

U verstuurt uw offerteaanvraag voor een vertaling
Na verzending van een bevestiging van ontvangst, neemt een van onze regionale managers contact met u op om uw behoeften tot in detail door te spreken.
U ontvangt binnen acht uur een reactie
Onze klanten zijn vaak verrast door onze snelle respons. Het komt regelmatig voor dat we minuten na ontvangst van uw aanvraagformulier contact opnemen.
Vervolgens selecteren we de vertaler die het best past bij uw opdracht
Dit doen we op basis van de door u gegeven informatie. Zo nodig bieden we u ook technische ondersteuning.
U ontvangt uw vertaalde documenten of bestanden voor de afgesproken deadline

In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.

Vervolgens bespreken we de vertaling met u
We willen zeker weten dat alles naar wens is.
Als u tevreden bent, verzenden we u de factuur

Als u feedback heeft, maken we de nodige wijzigingen.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties