Gespecialiseerd vertaalbureau

Uw partner voor vlot vertaalwerk

Dat teksten moeten worden vertaald door moedertaalsprekers die tegelijk een grondige kennis van de brontaal en -cultuur hebben, staat buiten kijf. Door toepassing van dit principe wordt een onmiskenbare meerwaarde gecreëerd; het is dan ook fundamenteel voor de werkwijze van BeTranslated. Maar in de wereld van vandaag zijn bedrijven in toenemende mate mondiaal actief, terwijl ze tegelijkertijd steeds verder specialiseren – wat ook meer vraagt van een aanbieder van vertaaldiensten.

De verdergaande specialisatie in vaak kleine, zakelijke niches heeft ertoe geleid dat BeTranslated enkel samenwerkt met multigetalenteerde vertalers. Zij beschikken niet alleen over de vereiste vertaalkennis, maar blinken ook uit in verschillende belangrijke disciplines. Zo sluiten onze vertaaldiensten naadloos aan bij de behoeften van onze cliënten.

Voor de werving van onze vertalers richten we ons exclusief op taalprofessionals met een solide achtergrond in ten minste één andere sector, bijvoorbeeld in de zakelijke, technische of financiële wereld. Met deze veelzijdige vertalers – die zelfstandig werken of in multidisciplinaire teams – blijft BeTranslated vooroplopen met accurate en aantrekkelijke vertalingen.

Onze voornaamste specialisaties

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.
aspen aerogels
BeTranslated
eurotunnel
noosphere
cemex
ifab
keplerk
icj
brandwatch
Malaria Consortium
impact
barbados

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.