Professioneel vertaalbedrijf

BeTranslated in het kort

BeTranslated is een vertaalbedrijf dat vertalingen verzorgt voor de zakelijke sector in Europa en daarbuiten. We werken voor het midden- en kleinbedrijf, voor grote organisaties en multinationals – en alles daar tussenin. Met ons wereldwijde netwerk van professionele vertalers kunnen we aan al uw behoeften voldoen. Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen met hoogwaardige vertalingen. Engels, Duits, Frans of Japans; ons team is in alle talen thuis. En omdat we volledig op afstand werken, kunnen we eersteklas vertalingen van documenten aanbieden tegen betaalbare tarieven.

BeTranslated
Projectmanagers met unieke ervaring

Onze klanten zijn zeer tevreden over de responsiviteit van onze projectmanagers, waarbij klantgerichtheid en oog voor detail in het bijzonder worden genoemd. Onze projectmanagers zijn een unieke kwaliteit van ons vertaalbureau. Het zijn zonder uitzondering voormalige of actieve vertalers die dus zeer bekend zijn met de uitdagingen van het vertaalproces. Maak kennis met ons ervaren managementteam: Kees, Michael, Jean-François en Suzy.

BeTranslated
Snel geleverde kwaliteitsvertalingen

BeTranslated garandeert een snelle, professionele service – van A tot Z! We verzenden de prijsopgave voor de vertaling van uw documenten binnen enkele uren na uw offerteaanvraag, en leveren uiteindelijk een hoogwaardige vertaling die perfect is afgestemd op uw wensen. Als klant kunt u erop vertrouwen dat uw project wordt uitgevoerd door kundige vertalers met aanzienlijke ervaring in uw vakgebied, en wordt proefgelezen door een gekwalificeerde externe partij.

Onze voornaamste specialisaties

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.