Vertaalbureau Portugees

Uw content vertalen van Nederlands naar Portugees voor grotere internationale omzet

Het gaat goed met de Portugese economie. Sinds de crisis van 2008 zien we een jaarlijkse groei van 3% en dalende werkloosheid.
De inwoners profiteren van recente sociale hervormingen; het minimumloon, de pensioenen en andere sociale uitkeringen zijn verhoogd, wat een grote impact heeft op de koopkracht.

De Portugese horeca en toeristische sector breken elk jaar nieuwe records en het land wordt steeds belangrijker voor de Europese economie.

Veel internationale bedrijven vestigen zich in Portugal om daar en in de rest van Europa te groeien. Het gaat dus voor de wind!

z
Vertalen naar Portugees wordt steeds belangrijker

Portugal is sinds de economische crisis een van de meest populaire Europese vestigingslanden voor start-ups.

Maar er zijn nog meer Portugeessprekende landen met groeiende economieën. Brazilië, bijvoorbeeld, is een echte wereldspeler geworden. De tijd is dus rijp om de Portugeestalige markt op te gaan – en kwaliteitsvertalingen spelen daarbij een sleutelrol.

De Portugese vertaling van uw website, marketingmateriaal of technische documenten kan een groot economisch voordeel opleveren, juist voor veel Nederlandse bedrijven. De vraag naar Portugese content groeit gestaag en door een betrouwbaar vertaalbureau in te schakelen, blijft u de concurrentie een stap voor.

Portugees: een groot taalgebied

Door uw website te vertalen naar het Portugees, betreedt u deze veelbelovende markt en bereikt u wereldwijd in één klap 250 miljoen mensen extra, waaronder 209 miljoen Brazilianen.

Naast Portugal en Brazilië wordt het Portugees ook gesproken in Kaapverdië, Guinea-Bissau, Macau, Mozambique, Sao Tome y Principe en Oost-Timor. Deze landen delen de Portugese taal, maar ook bepaalde culturele elementen. Samen vormen ze de Portugeestalige Gemenebest, die ook wel wordt aangeduid als Lusophonia, een term die is afgeleid van Lusitania, de Romeinse provincie die onder meer het grootste deel van het hedendaagse Portugal omvatte.

Wanneer u uw pdf’s, Word-documenten, nieuwsbrieven, blogs of brochures vertaalt naar het Portugees, opent u de deuren naar een opkomende, bloeiende markt.

Een solide netwerk met vertalers Nederlands-Portugees

In de loop der tijd heeft BeTranslated een uitgebreid netwerk met professionele vertalers opgebouwd. Zij vertalen allerlei soorten content voor het kritische Portugese publiek.

Deze taalexperts zijn goed thuis in de verschillende Portugeessprekende culturen en kennen de soms subtiele verschillen tussen Europees- en Braziliaans Portugees en andere linguïstische en culturele varianten. Ze weten dus precies de juiste toon te raken bij uw doelgroep.

Met hun professionele achtergrond en kennis zijn de vertalers van BeTranslated de ideale keuze voor Nederlandse bedrijven die teksten willen vertalen naar het Portugees.

Z
Flexibele vertaaloplossingen voor uw specifieke behoeften

We staan klaar om u te helpen bij technische, juridische, commerciële en andere vertalingen. Daarbij zorgen we dat we een helder beeld krijgen van wat u nodig heeft, met inbegrip van uw vereisten op het gebied van doorlooptijden en budget.

Alle vertalers van BeTranslated zijn professionele taalexperts met deskundigheid in een specifieke discipline. Daarnaast zijn ze bekend met de culturele nuanceverschillen tussen de bron- en doellanden. Onze vertalingen worden aangepast aan uw behoeften.

Nu de handel met Portugal en Brazilië bloeit, levert de investering in hoogwaardige Portugese vertalingen veel op, zowel financieel als strategisch.

Onze voornaamste specialisaties

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.