Zakelijke en financiële vertalingen

Op zoek naar nieuwe internationale markten en meer inkomsten? Wij ondersteunen u van A tot Z.

Vertrouw op ons terwijl u focust op uw kernactiviteiten. De vertalers van BeTranslated gaan tot het uiterste om u uw doelen te laten bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over zakelijke vertalingen. Wij staan klaar voor uw projecten in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en vele andere talen.

Ons team van gespecialiseerde vertalers beschikt over de vakkennis die nodig is voor professionele en correcte vertalingen. We vertalen onder meer offertes, voorstellen, handelsdocumenten, bedrijfscorrespondentie, professionele artikelen, documentatie, contracten, verslagen, balansen, protocollen, octrooispecificaties, jaar- en kwartaalverslagen, due diligence-rapporten, jaarrekeningen, informatie voor investeerders, enz.

Onze gespecialiseerde zakelijke vertalers verzorgen uw:

Vertalingen voor al uw commerciële activiteiten

Natuurlijk moeten uw website en zakelijke documenten beschikbaar zijn in de talen van uw doelgroepen – daar kunnen we kort over zijn. Vertaling van uw site naar aantrekkelijk Engels is daarbij een belangrijke eerste stap. Maar als u uw content ook aanbiedt in het Frans, Duits, Italiaans en andere talen, bereikt u geheel nieuwe markten.

Door een vertaalbureau in te schakelen voor de vertaling van uw professionele- en commerciële teksten of webcontent, doet u een investering die rendement oplevert op de korte, middellange en lange termijn.

Professionele vertalingen in alle belangrijke Europese talen

Als u uw content in verschillende talen aanbiedt, creëert u onmiskenbare voordelen voor uw bedrijf. Vertaalde communicatie is van waarde bij het aanboren van nieuwe markten en in het contact met uw zakelijke partners en leveranciers.

BeTranslated is hiervoor de aangewezen partner. Wij vertalen uw zakelijke teksten naar alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Onze toegewijde projectmanagers en taalexperts, voor zakelijke vertalingen, zetten zich maximaal in om uw deadline binnen budget te halen.

Professionals in commerciële vertalingen

In handelsland Nederland is het essentieel om correct te communiceren in meerdere talen.

BeTranslated ondersteunt ondernemingen bij alle aspecten van meertalige communicatie.

i
Vertalers met vakkennis

BeTranslated werkt regelmatig aan projecten met allerlei zakelijke documenten.

Al onze vertalers hebben jarenlange ervaring in de zakensector en met zakelijke vertaling, zodat ze correcte, gespecialiseerde vertalingen kunnen verzorgen.

Hoogwaardige, gelokaliseerde, commerciële vertalingen

Schudt u ook wel eens het hoofd als u weer eens een onbedoeld lachwekkende website of slecht vertaalde marketing- en verkoopdocumenten leest? Internationale B2B- en B2C-communicatie vereist de inzet van gekwalificeerde vertalers met een grondige kennis van uw markt.

Ons team vertaalt voor veeleisende professionele klanten onder meer de volgende documenten:

R
Contracten
R
Aanbestedingsdocumenten
R
Jaarverslagen
R
Webcontent
R
Brochures en reclamemateriaal
R
Opleidingsmateriaal
R
Interne en externe communicatie, correspondentie en persberichten
R
Ondernemings- en ontwikkelingsplannen

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.