Wilt u uw website vertalen?

Uw website vertalen: essentieel voor de internationalisering van uw bedrijf!

Vertalen van online content is een must voor de internationaal georiënteerde ondernemer. De revolutie op het gebied van sociale media en contentmarketing heeft geleid tot een groeiende behoefte aan nieuwe en snel beschikbare informatie voor allerlei kanalen. BeTranslated staat u bij met flexibele en betaalbare vertaaldiensten, die we dynamisch aanpassen aan de hand van uw webcontent.

Op basis van uw budget creëren we maatwerkoplossingen waarmee u hoogwaardige content kunt aanbieden aan uw Britse, Europese en wereldwijde publiek.
BeTranslated verzorgt continu vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en naar andere wereldtalen, zoals het Chinees en het Arabisch.

Waarom BeTranslated voor de vertaling van uw site?

l
Boeiende blogberichten in de taal van uw keuze

Net als u, weten we dat u regelmatig hoogwaardige content nodig heeft voor uw online marketing. We worden dan ook veelvuldig ingeschakeld voor de vertaling van allerlei online communicatie.

De slimme vertalers van BeTranslated weten alles van SEO en helpen u met de vertaling van content als mailinglists, blogberichten, socialemediaberichten en advertenties.
U kunt de te vertalen teksten opsturen als MS Word-documenten, maar ook in een andere populaire indeling (HTML of een .po-, .xliff-, .csv- of .xml-bestand). Wij zorgen voor tijdige levering van uw vertaling.

Naast eersteklas vertaling van uw online content, kunnen we ook uw metatags en de beschrijvingen van uw afbeeldingen in de door u gewenste taal omzetten.
Een goede vertaling en lokalisering van de SEO-content van uw site is belangrijk om optimaal te scoren bij Google, zodat uw site meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer interactie met cliënten genereert.

Vertaling van uw website: in MS Word, uw Content Management System of...?
We kunnen u een van de meestgebruikte oplossingen adviseren voor het beheer van meertalige websites. Hoewel we de installatie daarvan niet verzorgen, kan onze consultancy-afdeling u helpen uw site helemaal naar wens af te stellen.
  • Vertaling van MS Word-documenten: Voor uw websitevertaling bent u het voordeligst uit wanneer u documenten in MS Word aanlevert.
    In dit geval richten wij ons op de inhoud, en doet u de rest.
  • Vertaling van content in uw CMS: We helpen u graag met het installeren van plug-ins voor meertalige content voor populaire systemen voor webcontentbeheer zoals WordPress. Na installatie kan de content in verschillende indelingen worden geëxporteerd en gaan wij aan de slag met uw vertaling.
  • Andere indelingen voor websitevertaling: We kunnen ook werken met complexere indelingen zoals MySQL-databasedumps en productcatalogussen.
    In dergelijke gevallen werken we het liefst met een .csv-export van de database.
Uw nieuwsbrieven en social-campagnes in de taal van uw doelgroep

Wanneer u internationaal uitbreidt, is vertaling van uw website en online content een logische eerste stap.

Als uw website beschikbaar is in de taal van uw markt, bereikt u immers een veel groter gebied. Dit geldt net zo goed voor wereldtalen als Spaans en Japans, als voor kleinere Britse talen, zoals Welsh en Schots-Gaelisch.

Door uw gelokaliseerde teksten in de moedertaal van uw publiek aan te bieden, wint u niet alleen eerder het vertrouwen van de klant, maar versterkt u ook de geloofwaardigheid van uw bedrijf.

Maar de vertaling van uw content hoeft zich niet tot uw website te beperken. Als u echt een groter Europees of wereldwijd publiek wilt bereiken, kunt u dit ook doen met nieuwsbrieven en socialemediacampagnes met informatie over uw bedrijf, productlanceringen en meer. Onze ervaren taalexperts staan klaar om uw content naadloos te vertalen naar de taal van uw doelgroep.

BeTranslated ondersteunt uw bedrijf bij de uitbreiding van uw klantenbestand. Exporteer uw content in uw gewenste indeling en neem vandaag nog contact op!

Ons team werkt met de meestvoorkomende bestandsindelingen. In complexe gevallen werken we nauw met u samen om te zorgen voor een optimale bestandsindeling voor de ideale workflow. Neem nu contact op om de vertaling van uw webcontent te bespreken.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze voornaamste specialisaties