Spaans vertaalbureau

BeTranslated zorgt voor uw correcte en aantrekkelijke Spaanse vertalingen

Spaans is een van de zes grote talen van ons bureau. BeTranslated beschikt over een uitgebreid netwerk van vertalers met Spaans als moedertaal, waaronder beëdigde vertalers.

Het Spaanse taalgebied is zeer groot, maar als vakexperts kennen we de taalkundige en culturele verschillen tussen de verschillende Spaanstalige markten, zodat we uw professionele vertaling af kunnen stemmen op uw behoeften en publiek.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige, maar betaalbare Spaanse vertaaldiensten kunnen aanbieden. Dankzij de unieke structuur van ons bureau leveren we onze premium vertalingen tegen een buitengewoon aantrekkelijk tarief.

We werken met allerlei formats – van pdf tot websitelokalisatie – en blijven altijd in gesprek met de klant, opdat we alle behoeften optimaal vervullen.

Waarom Nederlands Spaans vertalen?

z

Vertaal uw documenten naar het Spaans en bereik wereldwijd 500 miljoen mensen

Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld en is de officiële taal van 20 landen. Helaas wordt de Spaanstalige markt nog wel eens verwaarloosd door internationale bedrijven, waarmee een enorm potentieel onbenut blijft. Door uw zakelijke documenten naar het Spaans te vertalen, vergroot u het marktpotentieel van uw product of dienst dramatisch, zowel binnen als buiten Europa. Als Spaans vertaalbureau helpt BeTranslated u niet alleen met uw marketingteksten, we zorgen ook graag voor op maat gemaakte, professionele vertalingen van uw toeristische, technische en juridische content.

Zorgvuldige vertalingen door Spaanse moedertaalsprekers

Spaans is niet alleen een van de voertalen van de Europese Unie, maar ook een essentiële taal in de toeristische, technische, telecommunicatie- en IT-sector. U kunt op ons vertrouwen voor professionele vertalingen naar Europees en Latijns-Amerikaans Spaans. BeTranslated beschikt over ervaren vertalers voor elke regionale variant en alle branches en disciplines. Als u bijvoorbeeld een Spaanse vertaling van een gebruiksaanwijzing nodig heeft voor uw Latijns-Amerikaanse markt, zorgen wij voor een technische vertaler en moedertaalspreker uit die regio.

U wilt uw documenten van Spaans naar Nederlands vertalen?

Spaans-Nederlandse vertaling van uw content

De groei van de Zuid-Amerikaanse economieën is niet te negeren en Spanje zelf timmert wereldwijd ook flink aan de weg. De Spaanse taal wordt steeds belangrijker voor onze mondiale economische relaties. Met de diversiteit in de Spaanstalige wereld is het belangrijk dat uw Word-, InDesign-, Excel-, PowerPoint- of pdf-documenten worden vertaald door iemand met diepgaande kennis van de taal, cultuur en sector van het betreffende Spaanstalige land. Onze kundige vertalers Spaans-Nederlands hebben jarenlange professionele ervaring en zorgen voor een zorgvuldige, aantrekkelijke vertaling van uw Spaanse documenten – in elke discipline.

Spaans: de taal van een bloeiende reisindustrie

De Spaanse taal is onmisbaar op het gebied van toerisme, cultureel erfgoed en in de horeca. Spanje en Mexico, bijvoorbeeld, zijn twee van de meestbezochte landen ter wereld. Wij vertalen regelmatig allerlei reisgidsen, toeristische websites, hotelbrochures en andere documenten die moeten worden vertaald van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits of Italiaans. We werken met veelvoorkomende bestandsindelingen, maar weten net zo goed raad met uw eigen CMS-oplossing om doorlopende Spaanstalige lokalisatiediensten te leveren voor uw blog, webwinkel of bedrijfssite.

Onze belangrijkste specialisaties

Techniek & bouwkunde

Voor technische vertalingen is zowel talenkennis als grondige kennis van het vakgebied en de betreffende markt vereist.

Marketing & toerisme

Een goede marketingvertaler weet uw lezers op zo'n manier te prikkelen dat zij actie ondernemen – en u uw zakelijke doelstellingen behaalt.

Zakelijk & financieel

Onze ervaren vertalers kennen de ins en outs van alle zakelijke en financiële documenten die horen bij het internationale zakenleven.

IT & nieuwe technologie

Onze vertalers volgen enthousiast de innovaties en ontwikkelingen in deze dynamische sectoren.

MEEST POPULAIRE TALEN

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.