Vertaalbureau Italiaans

Uw Italiaanse vertalingen: BeTranslated is uw vertrouwde partner

Italiaans is een van de zes grote talen waarin BeTranslated is gespecialiseerd. Wij geloven dat het beter is om enkele talen tot in de puntjes te beheersen, in plaats van ons aan te bieden als bulkvertaler.
Op deze manier kunnen we u vertaaldiensten op maat aanbieden die op tijd worden geleverd met een betrouwbare, hoge kwaliteit.

Onze vertalers werken alleen in hun moedertaal

Voor technische vertalingen is het soms verstandig de tekst in eerste instantie door een vakexpert te laten bewerken. Maar vervolgens betrekken we in zo’n geval altijd een taalspecialist om te zorgen voor de perfecte stijl, spelling en grammatica.
Italiaans en ...

We beschikken over een uitgebreid netwerk met vertalers die het Italiaans kunnen vertalen van en naar allerlei andere talen. Denk bijvoorbeeld aan Italiaans-Nederlands, Italiaans-Engels, Italiaans-Duits enzovoort. We pakken zonder aarzeling ook urgente en zeer technische vertaalprojecten op.

Proactive teams

We zullen al het mogelijke doen om uw vertaling op het door u gewenste moment te leveren. Uiteraard weten we dat voor uw inschrijving voor een aanbestedingsprocedure een sluitingsdatum geldt. Zo nodig stellen we een team samen van vier of vijf Italiaanse vertalers. Dit is soms de snelste manier om uw vertaling te voltooien.

Ongeëvenaarde responsiviteit

We gaan alle realistische uitdagingen aan. Daarmee bedoelen we dat een deadline wel haalbaar moet zijn; een technische gebruikershandleiding of een boek dat in een half jaar is geschreven, kan immers niet in enkele dagen worden vertaald! Met ons netwerk van wereldwijd verspreide vertalers kunnen we correcte vertalingen leveren binnen een korte, maar realistische termijn.

Professionele, gecertificeerde vertalers

Voor uw vertaling Nederlands-Italiaans of Italiaans-Nederlands schakelt BeTranslated gediplomeerde en/of gecertificeerde vertalers in met vele jaren ervaring binnen hun vakgebied.

Onze voornaamste specialisaties

MEEST POPULAIRE TALEN

BeTranslated

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, maar u kunt bij ons ook terecht voor Portugees, Oost-Europese talen (Bulgaars, Hongaars, Lets, Pools, Russisch, Roemeens, Slowaaks en Tsjechisch), Scandinavische talen (Deens, Fins, Noors en Zweeds) en Aziatische talen (vereenvoudigd/traditioneel Chinees, Koreaans, Japans, Maleisisch, Indonesisch, Vietnamees en Thai). Verder vertalen we van en naar talen met een niet-Latijns alfabet, zoals het Arabisch, Grieks, Hebreeuws en Armeens.

Vul voor een kosteloze offerte ons contactformulier in of stuur een e-mail.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.