klein vertaalbureau

Heeft u een vertaalbureau nodig? Zoals u misschien heeft gezien, is het aanbod van vertaalbureaus groot. Maar u wilt graag met alleen de beste professionele vertalers werken, en het liefst tegen betaalbare tarieven!

Er zijn een aantal belangrijke punten waar u op moet letten wanneer u een vertaalbureau kiest. Hieronder delen we vijf redenen waarom het beter is voor een kleinschaliger vertaalbureau te gaan.

#1 Snelle respons

Wie denkt aan een klein team, verbindt daar al gauw een efficiëntere communicatie en een hogere antwoordsnelheid aan.

Dat klopt, door de korte lijnen is de communicatie binnen de onderneming vereenvoudigd waardoor het mogelijk wordt om de klanten een snelle en goed gecoördineerde service aan te bieden dat weer leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Geen risico dus op de typische traagheid van grote ondernemingen en een gebrek aan dynamiek. Kies daarom voor een klein vertaalbureau dat erin slaagt om kwaliteit en snelheid te combineren.

U hebt zeer dringend een vertaling nodig?

Reden te meer om samen te werken met een kleine structuur, die veel sneller uw vraag in behandeling zal nemen, uw documenten zal vertalen en u de vertalingen zal bezorgen op de gewenste leverdatum.

#2 Menselijk contact

Steeds meer bedrijven zijn alleen bereikbaar via een webformulier op hun site. Een telefoonnummer of email adres is moeilijk te vinden, als ze die al op de website hebben staan.

Dit maakt het lastig direct menselijk contact te hebben. Kies voor een kleiner vertaalbureau en u zult altijd snel met een medewerker in contact kunnen komen, op de door u gewenste manier.

#3 Een gepersonaliseerde opvolging, van a tot z

Wanneer u beroep doet op een kleiner vertaalbureau, wordt uw te vertalen inhoud beheerd door een uniek tussenpersoon: de projectleider.

Deze persoon staat in voor een vlot verloop van het hele vertaalproces, tot en met de levering van de vertaalde documenten.

#4 Snelle en eenvoudige administratieve afhandeling

Ziehier de ideale mix voor een hogere klanttevredenheid: een optimale reactiesnelheid, het menselijk contact en een gepersonaliseerde opvolging van begin tot einde… en tot slot een snelle en eenvoudige afhandeling van het administratieve details.

En uiteraard vertaalwerk van hoge kwaliteit, die u steeds wordt bezorgd binnen de afgesproken deadlines!

#5 Een vertaalservice op maat

Ons vertaalbureau stelt u haar uitgebreid netwerk van professionele vertalers ter beschikking, speciaal voor u op zorgvuldige wijze geselecteerd op basis van strikte en uiterst strenge criteria. Uw projectleider zal instaan voor de volledige opvolging en het vlotte verloop van het operationeel gebeuren.

Hij zal zorgvuldig te werk gaan bij de selectie van de meest geschikte en ervaren vertaler voor u, en hij zal ervoor zorgen dat de samenwerking met ons bedrijf vlekkeloos verloopt.

Alles nog even voor u samengevat. U heeft een professionele vertaler nodig en u wenst dat alles simpel, vlot en doeltreffend verloopt?

U bent de interactie met meerdere contactpersonen beu, waarvan niemand uw dossier en wensen echt goed kent? Een samenwerking met een vertaalbureau op mensenmaat is dan ongetwijfeld de ideale formule voor u.